MQM a la xarxa
Coralls
A Més Que Mascotes t'oferim una gran varietat de coralls vius per al teu aquari marí. Som distribuidors de Polyp Farm, coralls criats a Espanya amb una qualitat impressionant.

Polyp Farm és una empresa de recent creació dedicada a la cría i cultiu de tot tipus d'espècies marines. Tots els animals provinents de Polyp Farm, han sigut cultivats i/o criats a les seves instal·lacions situades a la província de Barcelona. D'aquesta manera, aquests animals estan totalment adaptats a la vida en un entorn artificial com poden ser els nostres aquaris.
Des de Més Que Mascotes apostem totalment per aquests animales, fen-los arribar al client final amb innumerables ventatges:
  • Absència total de paràsits i altres enfermetats.
  • Coralls en forma de "micro colònia". Els coralls de Polyp Farm son micro-colònies, amb unes formes ja establertes i totalment subjectes a bases artificials.
  • Gran creixement i una alta capacitar d'adaptació, fins a quatre vegades superior a les dels coralls salvatges, ja que no necessiten passar un període d'adaptació a les condicions de l'aquari.
  • Selecció total dels exemplars. Només d'aquesta manera podem aconseguir animals amb una coloració espectacular i de gran qualitat.
  • Control exhaustiu per diferents administracions sobre la seva cria. Polyp Farm garantitza que tots els seus coralls corresponen, com a mínim, a la segona generació cultivada en aquaris.
  • Corals 100% documentats. TOTS els animals inclosos a l'Apèndix 2 del Conveni Internacional d'Espècies Amenaçades de Fauna i Flora (CITES) son venuts amb el seu corresponent número d'identificació, únic per a cada exemplar.
  • Sostenibilitat: al tractar-se d'exemplars que provenen de la cría en captivitat ajudem al comerç sostenible d'animals marins, ja que l'impacte sobre les poblacions naturals és pràcticament nul.
Com a incovenient podem destacar:
  • Tamany inferior: tot i ser micro-colònies, els exemplars de corall cultivat de Polyp Farm, tenen un tamany inferior al dels coralls salvatges o als que provenen de maricultiu.
Hem de destacar la gran varietat d'espècies i coloracions disponibles en aquests coralls. Degut al seu bon preu, ens ofereixen la possibilitat de mantenir als nostres aquaris una major varietat d'espècies sense gastar més del compte!
A Més Que Mascotes trobaràs també una gran varietat de coralls salvatges i de maricultiu. No oblidis visitar la nostra botiga online MQMAqua.com on podràs tenir al teu abast una gran quantitat de productes i animals marins!

Si destijes alguna espécie en concret, t'ajudarem a trobar-la. Posa't en contacte amb nosaltres a través del 93 849 21 86 o a través d'aquest formulari.