MQM a la xarxa
Invertebrats
A Més Que Mascotes disposem d'una gran varietat d'invertebrats per al teu terrari. Taràntules, escorpins, crancs i altres grans insectes poden convertir-se en una mascota extravagant i de lo més interessant.
Espécies disponibles:
Grammostola Porteri - Taràntula xilena:

Impressionant taràntula ideal per a principiants provinent de terres xilenes. Es tracta d'un animal força dócil i de molt fàcil manteniment.
Recomanem allotjar-la en un terrari amb una temperatura d'entre 20 i 27 ºC, una humitat relativa del 50 al 70%.
Podem alimentar-la amb una bona varietat d'insectes (grills, tenebris, zophobas...) i petits vertebrats (pinkies de ratolí...).
Haplopelma Minax - Taràntula negra de Tailàndia:

Es tracta d'una taràntula procedent de les selves plujoses de Tailàndia i Birmània. És un animal molt ràpid i agresiu, per tant és recomanable el seu manteniment per usuaris amb certa experiència en el món de les aranyes.
Recomanem allotjar-la en un terrari amb una temperatura d'entre 25 i 27 ºC, una humitat relativa al voltant del 90% i amb una bona capa de terra (uns 15 cm) per tal que l'animal pugui fabricar-se els seus amagatalls.
Podem alimentar-la amb una bona varietat d'insectes (grills, tenebris, zophobas...) i petits vertebrats (pinkies de ratolí...).
Paraphysa Scrofa - Taràntula dels Andes:

Atractiva taràntula procedent de Xile, de molt fàcil manteniment i molt resistent.
Recomanem allotjar-la en un terrari amb una temperatura d'entre 20 i 27ºC , una humitat relativa del 50 al 70%, amb una bona capa de terra (uns 8-10cm) i un amagatall.
Podem alimentar-la amb una bona varietat d'insectes (grills, tenebris, zophobas...) i petits vertebrats (pinkies de ratolí...).
Pandinus Cavimanus - Escorpí vermell de Tanzània:

Escorpí procedent de l'oest de l'Àfrica de fàcil manteniment i realtivament dócil. Ideal per a principiants.
Recomanem allotjar al Pandinus Cavimanus en un terrari amb una temperatura d'entre 22 i 27ºC, una humitat relativa d'entre un 70 i un 80% i amb diversos amagatalls.
Podem alimentar a aquest escorpí amb una bona varietat d'insectes ( grills, tenebris, zophobas...).
Avís Important!!!!: La majoria dels invertebrats disponibles a Més Que Mascotes són completament inofensius. De tota manera, és important saber que totes les espécies de taràntula i escorpí són verinoses, per tant la seva manipulació ha de realitzar-se de forma segura. A Més Que Mascotes t'asessorarem per tal de que puguis gaudir d'aquests fascinants animals sense cap perill.
Si destijes alguna espécie en concret, t'ajudarem a trobar-la. Posa't en contacte amb nosaltres a través del 93 849 21 86 o a través d'aquest formulari.