MQM a la xarxa
Rèptils
A Més Que Mascotes disposem d'una gran varietat de rèptils per al teu terrari. Serps, llagardaixos, tortugues… , que faran les delicies dels amants d'aquests animals.
Espécies disponibles:
Pogona Vitticeps - Dragó barbut Australià:

Un dels rèptils més populars en els darrers anys. Es trata d'un llagardaix impresionant, de tamany moderat (uns 40 cm quan són adults) i que ens farà gaudir del seu bon caràcter. Solen ser animals molt tranquils, per la qual cosa es molt fàcil de manipular i per tant es converteixen ràpidament en una gran mascota. Actualment a Més Que Mascotes trobaràs una amplia varietat de Pogona Vitticeps nascuts en captivitat.
Recomanem allotjar al Pogona Viticeps en un terrari adaptat a la mida del animal, ben decorats i d'ambient més aviat desértic, amb una bona quantitat de pedres, troncs i zones on poder refugiar-se i/o amagar-se.
L'alimentació dels Pogones és omnivora. Podem alimentar-los amb tot tipus de verdures i fruites a diari, i insectes, tals com grills, tenebris, zophobes etc, 3 o 4 vegades a la setmana. És important aportar als nostres pogones un suplement de calci per evitar problemes amb els ossos.
Sense cap subte una gran elecció per a qualsevol persona que vulgui gaudir durant molt de temps d'un animal extraordinari, tant d'aspecte com de caràcter.

Pantherophis Guttatus - Serp del blat:

La Pantherophis Guttatus (anteriorment denominada Elaphe Guttata) és una serp de petites dimensions i molt fàcil manteniment. Actualment a Més Que Mascotes disposem d'exemplars nascuts en captivitat i de diverses fases de color. Consultan's!
Recomanem allotjar les Pantherophis en terraris adaptats al tamany de l'exemplar, amb una decoració senzilla amb algun amagatall i una temperatura d'entre 24 i 28ºC.
Els exemplars disponibles a Més Que Mascotes són alimentats amb ratolins congelats, lo que facilita molt el seu mateniment.
Una bona elección per aquells que tinguin la intenció d'iniciar-se en el món del manteniment de serps en captivitat, ja que es tracta d'un animal força tranquil i amb una varietat cromàtica molt interessant.
Lampropeltis Triangulum Campbelli - Falsa Corall de Puebla:

Una de les varietats de Lampropeltis més interessants i més boniques sota el nostre parer. La L.T. Campbelli és una serp de dimensions reduides (uns 90 cm en estat adult) amb una coloració espectacular i de molt fàcil manteniment.
Disposem d'exemplars nascuts en captivitat i de diverses fases, tals com nominals, tangerina, apricot… Consultan's!!!
Recomanem allotjar les Lampropeltis T. Campbelli en terraris adaptats al tamany de l'exemplar, amb una decoració senzilla amb algun amagatall i una temperatura d'entre 24 i 28ºC.
Els exemplars disponibles a Més Que Mascotes són alimentats amb ratolins congelats, lo que facilita el seu manteniment.
Una bona elecció pels amants dels colors i els animals espectaculars. De molt fàcil manteniment, la fan adient per a qualsevol persona, tingui o no experiència prèvia amb aquests animals.
Rachodactylus Ciliatus - Gecko de Nova Caledónia:

Es tracta d'un gecko amb un tamany d'adult d'entre 18 i 25 cm de longitud i provinent de Nova Caledónia. Actualment tots els exemplars que podràs trobar a Més Que Mascotes, són nascuts en captivitat.
Recomanem allotjar aquests geckos en terraris amb una alçada mínima de 50 cm, ben decorats amb plantes i branques, una temperatura de 24 a 28ºC i una humitat relativa d'entre el 70 i el 80%.
Podem alimentar als Rhacodactylus amb petits insectes (tenebris, grills, cucs de la mel...), fruites de tot tipus i fins i tot preparats infantils (potitos) a base de fruita sense cítrics.
Una bona elecció per aquelles persones que voleu iniciar-vos en el manteniment de geckos, ja que són animals molt resistens i d'allò més interessants.
Anolis Carolinensis - Anolis Verd:

Els Anolis son petits llagardaixos provinents de la part sud dels Estats Units i Centre América. El seu tamany d'adult ronda els 15-18 centimetres i son d'un magnific color verd clar.
Recomanem allotjar els anolis en grups d'un mascle amb diverses femelles, en un terrari amb suficients branques i fulles per que els animals puguin escollir la seva zona preferida del terrari. La temperatura adecuada serà d'entre 24 i 28ºC, amb una humitat relativa d'entre el 60 i el 70%.
Podem alimentar als Anolis amb varietat d'insectes com ara petits grills, tenebris, cucs de la mel etc.
Python Regius - Pitó Reial:

La Python Regius és una de les espécies de serp més comunes i fàcils de mantenir. Son animals que provenen de l'est de l'Àfrica en climes tropicals.
Recomanem mantenir les Pitons reials en terraris completament acondicionats al tamany de l'animal, amb una temperatura d'entre 25 i 28ºC i una humitat relativa d'entre el 50 i el 60%.
Podem alimentar a les pitons amb ratolins depenen del tamany de la nostra serp. La freqüència d'alimentació d'aquests animals sol variar, pero el normal és que mengin un ratolí cada setmana quan son adultes.
A Més Que Mascotes disposem de Python Regius tot l'any, malgrat tot, les babys només son disponibles entre finals d'abril i finals de maig, que és quan es produeixen els naixements d'aquests fantastics animals.
Chamaeleo Caliptratus - Camaleó del Yemen:

El camaleó del Yemen és una de les espécies més comunes en terrari. Es tracta d'un animal que el seu tamany adult ronda els 35 cm i és molt resistent.
Aconsellem mantenir els qualsevol espécie de camaleó en un terrari de malla (Flexarium d'Exo Terra) amb una gran varietat de branques, troncs, lianes, plantes per tal que l'animal pugui camuflar-se. La temperatura necessaria és d'entre 24 i 28ºC i una humitat relativa d'entre el 60 i 70%.
Podem alimentar els camaleons amb varietat d'insectes adaptats al tamany de la nostre mascota(grills, tenebris, cucs de seda, cucs de la mel, escarbats...). Haurem d'instal·lar al terrari del nostre camaleó, un abeurador gota a gota per tal que pugui hidratar-se correctament.
Testudo Horsfieldi -Tortuga Russa:

La Tortuga Russa és dels animals més populars entre els nostres clients. El seu petit tamany, la seva facilitat de manteniment i el seu comportament fan que aquesta tortuga sigui un candidat ideal per iniciar-se en el manteniment de tortugues de terra.
Aconsellem mantenir aquestes tortugues en recintes el més amplis possible, amb una zona per poder assoleiar-se i diversos refugis.
Podem alimentar les Testudo Horsfieldi amb una gran varietat de plantes silvestres (dent de lleó, hibiscus, trebol...) i tot tipus de verdura (escarola, enciams, rúcula, pastanaga....). A Més Que Mascotes disposem de llavors de plantes silvestres, per tal que puguis cultivar el menjar de la teva tortuga de forma simple i, el que és més important, sense cap tipus de risc per a la teva mascota. Consulta'ns!
Geochelone Pardalis - Tortuga lleopard:

La Tortuga lleopard és la segona tortuga més gran del continent africà. Es tracta d'una tortuga amb una closca molt abultada i una bonica variació cromàtica, per lo que és una de les tortugues terrestres més impressionants.
Aconsellem mantenir aquestes tortugues en recintes el més amplis possible, amb una zona per poder assoleiar-se i diversos refugis.
La temperatura recomanada és de 24 a 28ºC i una humitat relativa al voltant del 60%.
Podem alimentar les Geochelone Pardalis amb una gran varietat de plantes silvestres (dent de lleó, hibiscus, trebol...) i tot tipus de verdura (escarola, enciams, rúcula, pastanaga....). A Més Que Mascotes disposem de llavors de plantes silvestres, per tal que puguis cultivar el menjar de la teva tortuga de forma simple i, el que és més important, sense cap tipus de risc per a la teva mascota. Consulta'ns!
Si destijes alguna espécie en concret, t'ajudarem a trobar-la. Posa't en contacte amb nosaltres a través del 93 849 21 86 o a través d'aquest formulari.